​Taginddækning og inddækning af facader

De fleste huse har inddækning flere steder, og denne taginddækning skal være i orden, så der ikke opstår skader i taget, tagkonstruktionen, skorstenen eller selve bygningen. 

Vi har stor erfaring med udskiftning og vedligeholdelse af inddækning i forbindelse med alle slags bygninger og ejendomme, herunder mindre huse og store etageejendomme.​

Vi kan udføre alle former for inddækning

​Vi kan for eksempel levere løsninger inden for taginddækning, hvis du skal have opsat eller renoveret:

  • Kvistinddækning
  • Sterninddækning
  • Facadeinddækning
  • Skorstensinddækning
  • Inddækning af murkroner​

Vi kan lave inddækning i enten kobber eller zink, der begge er ganske holdbare løsninger.​

Kobber er den eksklusive løsning til taginddækning, hvilket også kan ses på prisen, mens zink er den almindelige, men det er stadig en holdbar løsning, og derfor vælger de fleste en zinkinddækning. Dog er kobber i visse tilfælde den bedste løsning.​

Zink, bly og kobber er især velegnede materialer til inddækning af tag, fordi de er vedligeholdelsesfrie og samtidig har en levetid på op mod 50 år efter opsætningen.

Vi råder og vejleder gerne i de forskellige muligheder, således du kan vælge den løsning, som passer bedst til dine behov, husets arkitektur og dit aktuelle budget.

Få et uforpligtende tilbud på taginddækning

​Du er velkommen til at kontakte os hos TC BLIK ApS på telefon 22 36 88 48 eller e-mail tcblik@yahoo.dk, hvis du ønsker yderligere information eller et uforpligtende tilbud på taginddækning i blandt andet Middelfart, Kolding og Fredericia.

Vi kommer gerne forbi for at besigtige ejendommen og for at drøfte dine muligheder.​​

TC BLIK ApS

Emil Reesens Vej 20, 5500 Middelfart

Klik her for rutevejledning

CVR: 44345188

Kontaktinformation

Telefon: 22 36 88 48

E-mail: tcblik@yahoo.dk

Kontakt os for et godt tilbud.