Montering af tagrender med mange år erfaring

​​Vil du være sikker på at have flotte og velfungerende tagrender, nedløbsrør og skotrender i de næste mange år, så lad en blikkenslager fra TC BLIK ApS stå for montering af tagrender. 

Vi har mange års erfaring med opsætning, montering af nye tagrender og nedløb på alle typer af bygninger.

Udskiftning af tagrender er en god investering

​Ødelagte zink tagrender eller nedløbsrør kan få store konsekvenser for dit hus, hvis ikke du får det ordnet forholdsvis hurtigt. De er den eneste beskyttelse af murværket, vinduerne og soklen, når det danske vejr sender regnbyger ned over os, og fungerer de ikke, kan det føre til betydelige skader på dit hus.

Vi lægger vægt på høj kvalitet og fremtidssikrede løsninger under montering eller reparation af tagrender, og derfor anbefaler vi typisk zinktagrender og zinknedløbsrør for vores kunder.​

Zink holder 20-25 år uden problemer, og den lille ekstraudgift, der er i forhold til for eksempel ståltagrender, bliver tjent hjem på den lange bane.

​Hvad koster tagrender?

​Vi har ikke en fast pris på montering af tagrender, da det kommer an på projektets omfang samt materialevalg, men vi giver gerne et tilbud på priser.

​Vi anbefaler mærker som Rheinzink og Vmzinc, fordi de er af høj kvalitet, og fordi de matcher den kvalitet, som vi selv lægger vægt på. Dog skal du huske at rense dine tagrender et par gange om året, så du undgår, at skidt og snavs fryser til og forårsager frostsprængninger.

Kontakt os på telefon 22 36 88 48 eller på e-mail tcblik@yahoo.dk, hvis du ønsker montering af tagrender i blandt andet Middelfart nær Kolding og Fredericia.​

TC BLIK ApS

Emil Reesens Vej 20, 5500 Middelfart

Klik her for rutevejledning

CVR: 44345188

Kontaktinformation

Telefon: 22 36 88 48

E-mail: tcblik@yahoo.dk

Kontakt os for et godt tilbud.