Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Effektiv og grundig

Konkurrencedygtige priser​

Høj faglighed​

​Skifertag monteres og repareres af T. C. Blik​

​Vores blikkenslager har vi stor erfaring med blik-, facade- og tagarbejde, herunder montage, udskiftning og lægning af skifertag. Vi lægger nyt skiftertag, monterer tagrender og laver afdækning i blandt andet Middelfart, Fredericia og Kolding, men også mange andre steder.

Et skifertag er en unik tagbeklædning, fordi det æstetisk passer rigtig godt til både nybyggeri og renovering af ældre byggeri, fordi der er så mange muligheder med et skiftertag.

Der findes mange former og farver ved valg af skifertag

​​Skifertag findes i mange forskellige former og farver, og du kan vælge skifer med en glat overflade eller med struktur. Vi kan endvidere lægge skifertag med rene, lodrette linjer, eller vi kan lægge skiferpladerne diagonalt, hvis det er mere i tråd med de øvrige omgivelser og husets udtryk.​

Vi kan altid levere en elegante løsning i naturskifer eller eternitskifer, som passer til netop dit hus. Og udover det moderne og flotte look, som et skifertag giver, så har det også den fordel, at det kræver en minimal vedligeholdelse for at bevare sin styrke og sit udseende gennem den lange levetid, som et skifertag har.

Hvad koster et skifertag?

Prisen afhænger af dit ønske til materiale, samt om du skal have helt nyt skifertag eller det blot skal repareres. Vi giver gerne et godt tilbud på en pris.

​Vil du vide mere om skifertag, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på udskiftning eller renovering af dit tag, så kontakt os allerede i dag. 

Du kan skrive til os på e-mail tcblik@yahoo.dk, men du kan også ringe til os på telefon 22 36 88 48.​

T.C. Blik & Facade

Emil Reesens Vej 20

5500 Middelfart

Telefon: 22 36 88 48

E-mail: tcblik@yahoo.dk

Cvr.nr.: ​33110049

Vi udfører:

  • Blikarbejde
  • Tagrender, nedløb
  • Skifer-, kobber- og zinktag med mere ...